media guide media guide
 
KÜLDJÖN VIRTUÁLIS KÉPESLAPOT

K
Ü
L
D
J
Ö
N

V
I
R
T
U
Á
L
I
S

K
É
P
E
S
L
A
P
O
T

 

 

 

K
Ü
L
D
J
Ö
N

V
I
R
T
U
Á
L
I
S

K
É
P
E
S
L
A
P
O
T

Hogyan küldhetek zenés képeslapot?

Ez igazán egyszerű! Zenés képeslapot küldhet egyszerűen, ha követi a következő utasításokat! Ugyanakkor tájékoztatjuk, hogy védelme érdekében a képeslapok egy nem-indexált könyvtárban kerülnek elhelyezésre, így csak Ön és a címzett fogja tudni, hol található!

A media guide szolgáltatásával olyan képeslapot tud küldeni szeretteinek, amelyhez zenét, háttérszínt, betűszínt, képet választhat, a képeslapnak címet adhat és alá is írhatja. Miután a képeslapját elkészítette, lehetősége nyílik annak megtekintésére és javítására, mielőtt postázná. A címzett e-mail-ben kap azonnal értesítést, hogy hol találja a képeslapot, melyet kb. 1 hétig tárol a rendszer, majd automatikusan törli.

1. lépés: VÁLASSZON KÉPET!

Válasszon egyet az alábbi képek közül olymódon, hogy bejelöli a kép jobb oldalán lévő kis kör Radio Button-t. Képeslaponként csak egy képet tud kiválasztani. Ha szeretné a képet abban a méretben megtekinteni, ahogyan majd a címzett is látni fogja, akkor kattintson egyet a kisképre.

Copyrigth Thomas Borbas - photo taken in Petneházy Lovascentrum in 2001
Mikulásvirág  
Copyrigth Thomas Borbas - photo taken in Petneházy Lovascentrum in 2001
Copyrigth Thomas Borbas - photo taken in Petneházy Lovascentrum in 2001
Copyrigth Thomas Borbas - photo taken in Petneházy Lovascentrum in 2001

2. lépés: FELADÓ és CÍMZETT

Kérjük adja meg az alábbi mezőkben a feladó és a címzett nevét és e-mail címét. Ha Ön nem ad meg e-mail címet vagy szintaktikailag hibásan adja meg, akkor a rendszer hibajelzést fog küldeni.

KÉRJÜK PONTOSAN ADJA MEG A CÍMZETT E-MAIL CÍMÉT!

Feladó neve:
Feladó E-Mail címe:
Címzett neve:
Címzett E-Mail címe:

3. lépés: VÁLASSZON SZÍNT A SZÖVEGNEK ÉS A HÁTTÉRNEK!

Itt tudja kiválasztani a képeslap szövegének és hátterének a színét. Ügyeljen arra, hogy a két szín különböző legyen, különben nem lehet a szöveget elolvasni!

SZÖVEG SZÍNE: HÁTTÉR SZÍNE:

4. lépés: KÉPESLAP CÍME és SZÖVEGE

Itt adhatja meg a képeslapja címét és az üzenet szövegét. Használhat html-t is.

Képeslap címe
Az Ön üzenete

5. lépés: ALÁÍRÁS

Itt aláírhatja a képeslapját. Például így:

6. lépés: VÁLASSZON ZENÉT!

Válasszon zenét! Ha Ön nem kattint erre a mezőre, akkor automatikusan "néma" lesz a képeslapja. A kiválasztott zenét itt nem tudja meghallgatni, de amikor "MEGTEKINTÉS" módban a képeslapját véglegesíti, akkor hallani fogja és fog tudni rajta változtatni!

7. lépés: TEKINTSE MEG vagy KEZDJE ÚJRA!

Megtekintheti az elkészített képeslapot, ha megnyomja a MEGTEKINTEM gombot. Ha törölni szeretné vagy újrakezdeni, akkor az ÚJRAKEZDEM gombot nyomja meg. A képeslapot csak akkor postázza a rendszer, ha majd a következő "Megtekintő" lapon Ön a KÉREM POSTÁZNI gombbal valóban el is küldi!

 

Zebra Film Hungary - a media guide fő támogatója és kivitelezője